Biztonság Kényelem Harmónia

A funkcionalitás, energiahatékonyság és komfort jegyében épülő lakásainkat nyugdíjas lakóink igényeire szabtuk.

Élvezze nyugdíjas éveit exkluzív környezetben

Tulajdonjog vásárlási konstrukciónk

A felelős öngondoskodás szemléletmódjával aktív, vitalitással teli nyugdíjas éveket teremthet magának. A Duna part, a hegyvidék és a folyami erdőségek, a pihenés mellett az aktív időtöltésre is lehetőséget teremtenek. Kerékpározás a parton, kirándulás a hegyekben, hajózás a Dunán, vagy hosszú séták a természetben. Szervezett programjainkon támogató közösségre is lelhetnek leendő lakóink.

A funkcionalitás, energiahatékonyság és komfort jegyében épülő társasházainkat  nyugdíjas lakóink igényeire szabtuk. A lakópark tervezése során a kényelem és biztonság kombinációjának megteremtését tűztük ki célul. A széles, nagy ablakoknak köszönhetően, a sződligeti panorámára és a Dunakanyarra nyílik rálátás.

A Duna parton épülő társasházaink kivételes harmóniáját, a korszerű lakások elhelyezkedése, a természeti környezet és a Főváros közelsége biztosítja.

Az ajánlott konstrukciónk keretében 40 négyzetméteres, dunai panorámás társasházi lakások tulajdonjogát vásárolhatják meg nyugdíjas korú érdeklődőink. Ezen túlmenően a szomszédban működő idősek otthonában nyújtott ápolási szolgáltatások igénybevételére is lehetősége nyílik a társasház lakóinak.

Tudjon meg többet az ingatlanokról!

Tulajdonjog

Tudjon meg többet lakásvásárlási konstrukciónkról, amivel tulajdonjogot szerezhet!

Szolgáltatások

Ismerje meg a nyugdíjas lakóparkban igénybe vehető szolgáltatásokat.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdése merült fel? Itt lehetséges, hogy választ talál rá!

Személyes öngondoskodás

Vitalitással teli nyugdíjas-évek

Aktív időtöltés

Tulajdonjog prémium környezetben

Kék Duna Otthonok

Érdekli Önt az ingatlan? Lépjen kapcsolatba velünk!

További részletek után érdeklődne?

További információkért keresse az ingatlanok értékesítésével foglakozó munkatársunkat

Kedves Fiatal Nyugdíjas!

Vitalitással teli, pozitív gondolkodású fiatal nyugdíjasokat várunk új építésű lakóparkunkba a Dunakanyarban. Befogadó és támogató nyugdíjas közösséget hozunk létre korszerű lakásokban a Duna parton. Az a célunk, hogy valamennyi nyugdíjas korcsoport számára megvalósítsuk a biztonságos, kényelmes és harmonikus idős kort. Aki hozzánk csatlakozik fiatal, közép- vagy időskorú nyugdíjasként, az biztos lehet abban, hogy megtalálja az életkori sajátosságainak megfelelő prémium lakókörnyezetet és szolgáltatásokat!

Kérdése van vagy személyre szabott ajánlatot kérne?

További információért és személyre szóló ajánlatért töltse ki az űrlapot

Vagy keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: