Biztonság
Gondozás
Szakápolás

A Kék Duna Idősek Otthonában méltóságteljes és biztonságos életet teremtünk mindazoknak, akiknek az egészségi állapota megköveteli az állandó egészségügyi és életviteli segítséget napi négy órát meghaladóan, vagy betöltötték nyolcvanadik életévüket és egyedülállók, vagy – orvos által igazoltan – kialakult az Alzheimer, illetve középsúlyos demencia kórkép.

nurse doctor senior care caregiver help assistence retirement home nursing elderly man woman health
Köszöntjük a Kék Duna Idősek Otthonában

Folyamatos személyre szabott gondozás, szakápolás

Életünk során előfordulhat, hogy idősödő családtagunk vagy hozzátartozónk ellátásáról kell gondoskodnunk. Bármennyire is szeretnénk mi, személyesen gondoskodni szeretett hozzátartozónkról nem lehetséges, mert például a munkánk vagy egyéb kötelezettségünk nem teszi lehetővé a folyamatos jelenlétet, vagy azért, mert belátjuk, hogy a szükséges ápolás otthoni környezetben nem, vagy csak vállalhatatlan áldozatok árán lehetséges. Az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalataink szerint gondoskodunk időskorú lakóinkról.

Bentlakásos idősgondozás

Szolgáltatások

Intravenous cannula placed in the hand of an elderly patient for palliative care

Szakápolás

Hivatásunk, hogy lakóink igényeinek és egészségi állapotának megfelelő, színvonalas életkörülményeket teremtsünk számukra. Biztosítjuk azt a professzionális egészségügyi szakellátást, amely támogatja egyedi állapotukat, segíti őket egészségük fenntartásában.

Mozgássérültek gondozása

A mozgásukban korlátozott idős emberek szakszerű ellátása is megtalálható szolgáltatásaink között. Az ingatlan teljesen akadálymentesített, ami megkönnyíti lakóink mozgását, valamint teljes mozgáskorlátozottság esetén az ápolást, gondoskodást is.

Demens betegek gondozása

Idősotthonunkban két, demenciában, illetve Alzheimer-kórban szenvedő betegeink számára kialakított részleg működik annak érdekében, hogy lakóink speciális igényeihez igazított gondoskodást nyújthassunk számukra.

Az Idősek otthona szolgáltatásai

Ismerje meg a Kék Duna Idősek Otthona szolgáltatásait

Térítési díjaink

Napi gondozási díj háromágyas szobában
13 000 Ft. /fő/nap
  •  
Külön térítési díj ellenében igénybevehető szolgáltatások:

Felvételi eljárás részletei:

Kérdése van?

További információért és a felvételi eljárással kapcsolatban töltse ki az űrlapot:

Vagy keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Várakozási és felvételi eljárás ideje (ügyintézési idő) 2-5 hét!