Biztonság
Gondozás
Szakápolás

Élvezze idős korát nyugodt és barátságos környezetben

Demens és Alzheimer betegek gondozása

Idősotthonunkban demenciában, vagy Alzheimer-kórban szenvedő betegeink számára két részleget alakítottunk ki:

A középsúlyos stádiumban lévő lakóink számára kialakított Katica részlegen 14 darab két, illetve háromágyas, fürdőszobás szoba található, összesen 32 férőhellyel.

Nagy tapasztalattal rendelkező, empatikus terápiás ápolóink egyénre szabott kiscsoportos foglalkozások vezetésével kezdik a napot lakóinkkal, a kognitív képességek fenntartása és megóvása céljából. Manuális, vizuális, auditív, koordinációs és kommunikációs programokkal készülünk számukra.

Nefelejcs részlegen súlyos stádiumban lévő demens lakóinkról gondoskodunk. A szinteken 15 darab két- és háromágyas, fürdőszobás szobában 30 férőhelyet alakítottunk ki számukra. Állandó nővéri felügyelettel biztosítjuk a folyamatos figyelmet és az intenzív ápolást. Terápiás munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek demenciában szenvedők ellátásában.

A részlegek mindegyike rendelkezik saját társalgóval, étkezővel és terasszal, amit önállóan, vagy a gondozást végző ápolóink, illetve nővéreink segítségével használhatnak lakóink, a közösség érzésének megteremtése érdekében.

Szobáink bútorozottak, de javasoljuk, hogy kisebb személyes bútordarabok és tárgyak (ágytakaró, díszpárna, fényképek.. stb.) kerüljenek elhelyezésre leendő lakónk életterében, a komfortérzet megteremtésének céljából.

Ápolási részlegben biztosított szolgáltatások

Felvételi eljárás részletei:

Kérdése van?

További információért és a felvételi eljárással kapcsolatban töltse ki az űrlapot:

Vagy keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Várakozás és felvételi eljárás ideje (ügyintézési idő) 2-5 hét!