Biztonság
Kényelem
Gondoskodás

A Kék Duna Nyugdíjas Otthonba olyan nyugdíjasokat várunk 78 éves korig bezárólag, akik önálló életvitelt folytatnak, de egészségügyi vagy életkori sajátosságaik miatt időnként támogatásra, átmeneti gondozásra szorulnak.

Köszöntjük a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban

Harmónikus nyugdíjas évek exkluzív környezetben

Otthonunkat úgy terveztük, hogy mentálisan és fizikailag is aktív lakóink számára biztonságot és kényelmet teremtsünk. Olyan pozitív gondolkodású nyugdíjasokat várunk, akik támogató közösségben szeretnék eltölteni nyugdíjas éveiket, de alkalmanként segítségre szorulnak, esetleg egészségi állapotuk speciális igényei megkövetelik a személyre szabott gondoskodást.

Lakhatás a Nyugdíjas Otthonban

Használati jog

A Kék Duna  Nyugdíjas Otthon lakóinak használati jogot kell vásárolniuk az Otthon tulajdonosától. A használati jogot olyan nyugdíjasok vásárolhatják meg, akik betöltötték  67 életévüket és 80 év alattiak, cselekvőképesek (nincsenek gondnokság alatt), nem demensek (nem Alzheimer betegek), nem pszichiátriai betegek, valamint függőségben nem szenvednek. 

A használati jog a megállapodásban megjelölt lakás vagy apartman kizárólagos használatát, valamint a Kék Duna Otthon közösségi helyiségeinek (uszoda, tornaterem, fodrászat, imaterem) közös használatát teszi lehetővé a 80. életév betöltéséig. Ezt követően idősotthoni ellátást biztosítunk ellátási szerződés megkötésével a Kék Duna Idősek Otthonában.

Dunai panorámás garzonlakások használati joga megvásárolható

Prémium Lakások a Kék Duna Nyugdíjas Otthonban

Új építésű 27 m2 és 36 m2 alapterületű Dunai panorámás exkluzív lakásokat, illetve 24 m2-es apartmanokat ajánlunk nyugdíjas érdeklődőinknek 76 éves korig bezárólag. Korszerű, klímatizált (hűt és fűt), minikonyhával felszerelt lakásaink az épület 4. emeletén vannak. 

A használati jog életkortól és lakástól függ, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársunkkal, aki az Ön életkorának megfelelően tud tájékoztatást adni az árainkról.

Békés, harmonikus környezet

Otthonunk biztosítja Önnek a nyugodt és biztonságos mindennapokat.

Házi segítségnyújtás

Fontos számunkra az Ön biztonsága, kényelme és életminősége.

Egészségügyi ellátás

Kiemelt figyelmet szentelünk az egészségére is!

A Nyugdíjas Otthon szolgáltatásainak részletei

Kék Duna Nyugdíjas Otthon Szolgáltatásai

Személyes gondoskodás

Az önálló életvitelt folytató lakóinkról  életkori sajátosságaiknak megfelelően, testre szabottan gondoskodunk. Munkatársaink segítenek a mindennapi teendőkben (takarítás, mosás, bevásárlás, és igény estén a hivatalos ügyek intézésében. Szakembereink mentális támogatást nyújtanak lakóinknak lelki békéjüket, biztonságérzetüket elősegítendő. 

Amennyiben ápolási igény merül fel, nővéreink, orvosaink (rendelési időben) rendelkezésre állnak.

A Kék Duna Otthonban 24 órás portaszolgálat és biztonsági kamera hálózat folyamatosan felügyeli az épületet és gondoskodik az ott élők személyes biztonságáról.

Csoportos mozgásterápia

Szakképzett terapeutáink az Otthon tornatermében csoportos foglalkozásokat vezetnek lakóinknak. Lehetőség van egyéni gyógytornára is térítési díj ellenében.

Programszervezés

Az aktív közösségi élet elősegítése érdekében közös programokat szervezünk lakóinknak. Társalgóinkban pezsgő társasági élet zajlik. Lakóink jelenleg film és társasjáték klubot vezetnek a társalgóban. A lakásokban 70 TV csatorna és szélessávú internet érhető el. 

Étkeztetés

Az étkezések az egészségi állapothoz igazodó diétával kerülnek kiszolgálásra, hogy az itt élők egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítva élvezhessék az ételeket.

Napi  1 óra segítségnyújtás esetén a havi térítési díj 2024 január 1-től legfeljebb 179.400 Ft/fő/hó.

Az összeget az adott hónapban lévő munkanapok száma határozza meg.

Házi segítségnyújtás

Térítési díj
7 800 Ft. /óra
 • Egészségügyi alapellátás (háziorvos) lehetősége (háziorvos a Kék Duna Otthonban rendel)
 • Szabadidős programok szervezése alapellátás
 • 24–órás portaszolgálat és biztonsági szolgálat (segítségnyújtás vészhelyzet kialakulásának megelőzésében és a kialakult vészhelyzet elhárításában)
 • Takarítás, (hetente 1 alkalommal lakás és lépcsőház)
 • Kertápolás, jég- és hómentesítés.
 • Textíliák mosása, vasalása
 • Bevásárlás, (gyógyszerek kiváltása is)
A Nyugdíjas Otthon szolgáltatásainak részletei

Kék Duna Nyugdíjas Otthon Szolgáltatásai

A Kék Duna Nyugdíjas Otthonban lehetőség van számos személyre szabott szolgáltatás igénybevételére. Az otthonban lakó nyugdíjasok számára biztosítjuk az egészségügyi alapellátást, hiszen rendelkezésükre áll háziorvos, aki gondoskodik az egészségük megőrzéséről és a szükséges orvosi ellátásról.

A szabadidős programok szervezése szintén fontos szerepet tölt be az otthon életében. Az itt lakók részére lehetőséget biztosítunk az aktív közösségi életre és az emberi kapcsolatok ápolására.

Munkatársaink segítenek a mindennapi teendőkben és az adminisztratív feladatokban, így megkönnyítik a lakók életét és csökkentik a terheiket. Emellett szakembereink mentális támogatást nyújtanak, hogy az itt lakók mindenkor lelki békében és biztonságban érezzék magukat.

A Kék Duna Nyugdíjas Otthonban 24 órás portaszolgálat és biztonsági kamera hálózat folyamatosan felügyeli az épületet és gondoskodik az ott élők biztonságáról.

A mindennapi életben sok időt és energiát igényel a takarítás és a karbantartás. Az otthonban hetente egyszer végzünk takarítást, hogy a lakóknak tiszta és rendezett környezetet teremtsünk. Emellett gondoskodunk a kertápolásról, a jég- és hómentesítéséről, valamint a textíliák mosásáról és vasalásáról is.

Az étkeztetés is kiemelt figyelmet kap. Az étkezések az egészségi állapothoz igazodó diétával kerülnek kiszolgálásra, hogy az itt élők egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítva élvezhessék az ételeket.

Napi  1 óra segítségnyújtás esetén a havi térítési díj legfeljebb 158.700 Ft/fő/hó.

Az összeget az adott hónapban lévő munkanapok száma határozza meg.

Házi segítségnyújtás

Térítési díj
6 900 Ft. /óra
 • Egészségügyi alapellátás (háziorvos) lehetősége (háziorvos a Kék Duna Otthonban rendel)
 • Szabadidős programok szervezése alapellátás
 • 24–órás portaszolgálat és biztonsági szolgálat (segítségnyújtás vészhelyzet kialakulásának megelőzésében és a kialakult vészhelyzet elhárításában)
 • Takarítás, (hetente 1 alkalommal lakás és lépcsőház)
 • Kertápolás, jég- és hómentesítés.
 • Textíliák mosása, vasalása
 • Bevásárlás, (gyógyszerek kiváltása is)

Részletes tájékoztató letöltése:

Adult daughter talking to her mother with Alzheimer's disease in her room at retirement home
Kék Duna Otthonok

Azonnal beköltözhető!

Kérdése van vagy személyre szabott ajánlatot kérne?

További információért és személyre szóló ajánlatért töltse ki az űrlapot

Vagy keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: