Nyugdíjas Társasház Szolgáltatások

A beköltözést követően, amennyiben a Nyugdíjasházak lakóinak további segítségre van szükségük (alkalmi, vagy mindennapos), különböző kényelmi, segítő, egészségügyi és szükség szerinti ápolási szolgáltatásokat vehetnek igénybe a Kék Duna Alapítvány Házi Segélyszolgálatától

Biztonság, kényelem, harmónia

Beköltözés után kérhető szolgáltatások

A Kék Duna Nyugdíjas Otthonban olyan nyugdíjasokat várunk, akik igénylik független életük kényelmét, azonban egészségügyi, vagy életkori sajátosságaik miatt olykor támogatásra szorulnak napi teendőik ellátásában.

Biztosítjuk a szolgáltatási háló, komfort és szakszerű ellátás mellet, vidám, szupportív közösségek építését is, mert ez teszi a nyugdíjas éveket igazán kiegyensúlyozottá és harmonikussá.

Otthonunkat úgy terveztük, hogy mentálisan és fizikailag is aktív lakóink számára biztonságot és kényelmet teremthessünk. Olyan pozitív gondolkodású nyugdíjasokat várunk, akik támogató közösségben szeretnék eltölteni nyugdíjas éveiket, de alkalmanként segítségre szorulnak, esetleg egészségügyi állapotuk speciális igényei megkövetelik a személyre szabott segítséget.

A Nyugdíjasházakban élőknek a beköltözés előtt meg kell kötniük egy szerződést a Szent Kereszt Alapítvánnyal, amely a Kék Duna Idősek Otthona fenntartója, a házi segítségnyújtás alapcsomagjára vonatkozóan. Miután beköltöztek, ha további segítségre van szükségük (időszakos vagy napi szintű), a lakók különböző kényelmi, segítő, egészségügyi és szükség szerinti ápolási szolgáltatásokat vehetnek igénybe az Alapítvány Kék Duna Házi Segélyszolgálatától.

A házi segítségnyújtás többféle szolgáltatáscsomagból áll, amelyeket a Nyugdíjasház lakója saját igényeinek és egészségi állapotának, ápolási szükségleteinek megfelelően állíthat össze és változtathat. A szolgáltatáscsomagokért térítési díjat kell fizetni az Alapítvány Segítő Szolgálatának.

Alapcsomag

27 000 Ft. /hó
 • A 24 órás portaszolgálat és biztonsági őrzés,
 • Lépcsőház és közösségi terek takarítása,
 • Lakások heti egyszeri takarítása,
 • Télen hóeltakarítás és csúszásmentesítés,
 • Parkápolás,
 • Szabadidős programok szervezése,
 • Háziorvos rendelési időben az Idősek Otthonában.

Opcionális Higiéniás csomag

Segítség a háztartás vezetésében
10 000 Ft. /hó
 • Textíliák mosása, vasalása
 • Bevásárlás (gyógyszerek beszerzése is)
 • Gyógyszerek adagolása

Segítség a háztartás vezetésében és a mindennapi teendőkben.

A Kék Duna Nyugdíjas Otthonban tudjuk, hogy a tiszta és rendezett otthoni környezet elengedhetetlen a jólléthez és a kényelemhez.

Az opcionális higiéniás csomagunkban szerepel a textíliák mosása és vasalása szolgáltatás. A szakértőink gondoskodnak arról, hogy a ruhák és a háztartási textilek mindig tiszták és rendezettek legyenek. Mosás, szárítás és vasalás – minden lépést mi intézünk, hogy a nyugdíjasoknak ne kelljen ezzel bajlódniuk.

Emellett vállaljuk a bevásárlást is, beleértve a gyógyszerek beszerzését is. Tudjuk, hogy a helyes és időben történő gyógyszeradagolás létfontosságú az idősek számára. Ezért megbízható és tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy mindig rendelkezésre álljanak a szükséges gyógyszerek. Elintézzük a beszerzést és biztosítjuk, hogy mindenki megkapja a megfelelő gyógyszereket a megfelelő időben.

 

Opcionális Gasztró csomagok

Az idős korban fontos szerepet játszik az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás. A Kék Duna Nyugdíjas Otthon tudatában van ennek a ténynek, és elkötelezett abban, hogy biztosítsa lakói számára a megfelelő étkezési lehetőségeket. Ennek érdekében kifejlesztettük az Opcionális Gasztró csomagot, amely segítséget nyújt az ételkészítésben és az étkezés előkészítésében az előírt diéták szerint.

Napi ebéd induláskor

55 000 Ft. /hó
 • Segítségnyújtás ételkészítésben és az étkezés előkészítésében az előírt diéta szerint
 • Étkezési lehetőség a Kék Duna Idősek Otthonának éttermében

Napi 3-szori étkezés induláskor

75 000 Ft. /hó
 • Segítségnyújtás ételkészítésben és az étkezés előkészítésében az előírt diéta szerint
 • Étkezési lehetőség a Kék Duna Idősek Otthonának éttermében

Opcionális Egészségmegőrző csomagok

A Kék Duna Nyugdíjas Otthon büszkén kínálja opcionális Egészségmegőrző csomagját, melynek célja, hogy Önnek a lehető legmagasabb szintű gondoskodást és életminőséget biztosítsuk. Tudjuk, hogy a testi és lelki egészség fontos szerepet játszik az élet örömének megőrzésében, ezért összeállítottunk egy változatos és hatékony programot, amely segít megőrizni vitalitását és életkedvét.

Az Egészségmegőrző csomag induláskor számos izgalmas lehetőséget kínál. Hetente kétszer, fél órás mozgásterápiás foglalkozások keretében szakértők irányításával részt vehet ezen a rendkívül előnyös testmozgási programon.

A következő elem a csoportos vízi torna, amelyet belső medencénkben tartunk. Heti két alkalommal, fél órás időtartamban lehetősége nyílik részt venni ezen a kellemes, ugyanakkor hatékony edzésprogramon.

Az Egészségmegőrző csomag harmadik része a gyógymasszázs, amely heti kétszer áll rendelkezésére. Testi és lelki harmónia, minden életkorban.

Egészségmegőrző csomagunk utolsó része pedig az egyéni gyógytorna, amelyet alkalmanként, fél órás időtartamban biztosítunk Önnek. Ez a személyre szabott program lehetővé teszi, hogy testének specifikus igényeire fókuszáljanak szakértő terapeutáink segítségével, hatékonyan erősíthesse az izmait, javítsa a mozgástartását és megkönnyítse a mindennapi tevékenységeket.

Csoportos mozgásterápia

1 600 Ft. /hó
 • 2x hetente
 • Eseti fél óra

Csoportos Vízi torna belső medencében

1 600 Ft. /hó
 • 2x hetente
 • Eseti fél óra

Gyógy-masszázs

8 000 Ft. /hó
 • 2x hetente
 • Eseti fél óra

Egyéni gyógytorna

1 000 Ft. /alkalom
 • Eseti fél óra

Gondoskodó ápolási csomagok

Tudjuk, hogy a lakók számára az egészségük és méltóságuk megőrzése rendkívül fontos. Teljes mértékben tisztában vagyunk ezzel a felelősséggel, és ezért kínálunk ápolási csomagokat azoknak, akiknek szükségük van speciális gondoskodásra és támogatásra.

Ápolási igényektől függően kínálunk két lehetőséget az ápolási csomagokban: napi 0,5 óra vagy napi 1 óra ápolás. Mindkét opció célja az, hogy az időseket személyre szabott és hozzáértő gondoskodással támogassuk mindennapi tevékenységeikben.

Fél órás csomag

30 000 Ft. /hó
 • Ápolási igénytől függően

Egy órás csomag

60 000 Ft. /hó
 • Ápolási igénytől függően

Érdekli Önt az ingatlan? Lépjen kapcsolatba velünk!

További részletek után érdeklődne?

További információkért keresse az ingatlanok értékesítésével foglakozó kollégánk

Vagy keresse kollégánk az alábbi címeken:

Tisztelt Fiatal Nyugdíjas!

Vitalitással teli, pozitív gondolkodású fiatal nyugdíjasokat várunk új építésű lakóparkunkba a Dunakanyarban. Befogadó és támogató nyugdíjas közösséget hozunk létre korszerű lakásokban a Duna parton. Az a célunk, hogy valamennyi nyugdíjas korcsoport számára megvalósítsuk a biztonságos, kényelmes és harmonikus idős kort. Aki hozzánk csatlakozik fiatal, közép- vagy időskorú nyugdíjasként, az biztos lehet abban, hogy megtalálhatja az életkori sajátosságainak megfelelő prémium lakókörnyezetet és szolgáltatásokat!